Аладкі Бульбяныя З Яблыкамі

Інгрыдыенты

  • 600 г бульб600 г бульбы
  • 2 яблык2 яблыкі
  • 1 яйк1 яйка
  • 100 г але100 г алею
  • 3 ст. лыжкі мук3 ст. лыжкі мукі
  • соль
  • сода.

Рацэпт

600 г бульбы, 2 яблыкі, 1 яйка, 100 г алею, 3 ст. лыжкі мукі, соль, сода.
Абабраную бульбу надраць на тарцы, дадаць змельчаныя на тарцы яблыкі, яйка, соль, муку, перамяшаць. Выпякаць аладкі на добра разагрэтай патэльні.
Падаць са смятанай і павідлам.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *