Аладкі З Яблыкамі

Інгрыдыенты

  • 2 шклянкі мук2 шклянкі мукі
  • 2-3 яблык2-3 яблыкі
  • 0
  • 75 шклянкі кіслага малак75 шклянкі кіслага малака
  • 1 яйк1 яйка
  • 1 ст. лыжка цукр1 ст. лыжка цукру
  • алей для смажання
  • 5 ч. лыжкі сод5 ч. лыжкі соды
  • соль.

Рацэпт

2 шклянкі мукі, 2-3 яблыкі, 0,75 шклянкі кіслага малака (кефіру), 1 яйка, 1 ст. лыжка цукру, алей для смажання, 0,5 ч. лыжкі соды, соль.
Яблыкі (разам са скуркай) змяльчыць на буйной тарцы, дадаць яйка, цукар, кіслае малако, соду, муку, добра вымешаць. Лыжкай выкладваць цеста на добра разагрэтую патэльню з алеем. Абсмажваць аладкі з абодвух бакоў.
 
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *