Аладкі Мясныя

Інгрыдыенты

  • 500 г ялавічын500 г ялавічыны
  • 2 яйк2 яйкі
  • 3 ст. лыжкі крухмал3 ст. лыжкі крухмалу
  • 0
  • 5 шклянкі маянэз5 шклянкі маянэзу
  • алей для смажання
  • 4 зубкі часнак4 зубкі часнаку
  • соль
  • перац.

Рацэпт

500 г ялавічыны (мякаць), 2 яйкі, 3 ст. лыжкі крухмалу, 0,5 шклянкі маянэзу, алей для смажання, 4 зубкі часнаку, соль, перац.
Мяса памыць, як мага больш дробна парэзаць, дадаць яйкі, крухмал, маянэз, пасечаны часнок, соль, перац. Усё старанна перамяшаць і паставіць на 12 гадзін у лядоўню.
На разагрэтую з алеем патэльню лыжкай класці невялікія аладкі і абсмажваць з абодвух бакоў. Скласці мясныя аладкі ў рондаль, уліць булён або ваду і тушыць 20-25 хвілін.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *