Амлет з грыбамі

Інгрыдыенты

  • 0
  • 5 кг грыбо5 кг грыбоў
  • 1 цыбулін1 цыбуліна
  • 3 ст. лыжкі топленага масл3 ст. лыжкі топленага масла
  • 8 яе8 яек
  • 1 ст. лыжка малак1 ст. лыжка малака
  • соль.

Рацэпт

0,5 кг грыбоў, 1 цыбуліна, 3 ст. лыжкі топленага масла, 8 яек, 1 ст. лыжка малака, соль.

Апрацаваныя свежыя грыбы абсмажыць на масле і змяшаць з пасераванай рэпчатай цыбуляй. З сумесі яек і малака прыгатаваць амлет, пасаліць. Грыбны фарш загарнуць у амлет і абсмажыць.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *