Амлет Па-Сялянску

Інгрыдыенты

  • 8 яе8 яек
  • 2 ст. лыжкі мук2 ст. лыжкі мукі
  • 1 шклянка малак1 шклянка малака
  • 100 г сал100 г сала
  • 100 г сялянскай каўбас100 г сялянскай каўбасы
  • соль.

Рацэпт

8 яек, 2 ст. лыжкі мукі, 1 шклянка малака, 100 г сала, 100 г сялянскай каўбасы, соль.
Яйкі ўзбіць, дадаць муку, соль, добра перамяшаць. Нарэзанае брусочкамі сала і кружкі каўбасы падсмажыць, заліць яечнай сумессю. Смажыць амлет спачатку на пліце, затым давесці да гатоўнасці ў духоўцы.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *