Бабка Маркоўная

Інгрыдыенты

  • 600 г моркв600 г морквы
  • 2 ст. лыжкі мук2 ст. лыжкі мукі
  • 2 яйк2 яйкі
  • 100 г сметанковага масл100 г сметанковага масла
  • 10-12 г дражджэ10-12 г дражджэй
  • 2-3 ст. лыжкі цукр2-3 ст. лыжкі цукру
  • соль.

Рацэпт

600 г морквы, 2 ст. лыжкі мукі, 2 яйкі, 100 г сметанковага масла, 10-12 г дражджэй, 2-3 ст. лыжкі цукру, соль.
Аскрэбаную моркву змяльчыць на тарцы, дадаць разведзеныя ў цёплай вадзе дрожджы, яйкі, соль, цукар, масла, перамяшаць і паставіць у цёплае месца. Калі маса падыдзе, выкласці яе ў форму, змазаную маслам, і выпечы ў духоўцы на лёгкім агні.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *