Батончыкі Тварожныя

Інгрыдыенты

  • 500 г твараг500 г тварагу
  • 1 шклянка мук1 шклянка мукі
  • 1 яйк1 яйка
  • 2 ст. лыжкі смятан2 ст. лыжкі смятаны
  • 1 ст. лыжка цукр1 ст. лыжка цукру
  • 0
  • 5 ч. лыжкі сод5 ч. лыжкі соды
  • 3 ст. лыжкі цукровай пудр3 ст. лыжкі цукровай пудры
  • соль
  • тлушч для смажання.

Рацэпт

500 г тварагу, 1 шклянка мукі, 1 яйка, 2 ст. лыжкі смятаны, 1 ст. лыжка цукру, 0,5 ч. лыжкі соды, 3 ст. лыжкі цукровай пудры, соль, тлушч для смажання.
Тварог добра расцерці, дадаць муку, яйка, смятану, соду, цукар, соль, перамяшаць. Атрыманую масу раскачаць тонкімі каўбаскамі, нарэзаць іх кавалкамі даўжынёй 8-10 см. Смажыць ў вялікай колькасці тлушчу да залацістага колеру.
Гатовыя батончыкі пасыпаць цукровай пудрай. Асобна можна падаць ягадны або фруктовы кісель.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *