Блінцы з морквай і разынкамі

Інгрыдыенты

  • 6 шт. моркв6 шт. морквы
  • 60 г разына60 г разынак
  • 4 ч. лыжкі цукр4 ч. лыжкі цукру
  • 0
  • 5 лыжкі але5 лыжкі алею
  • 2 ч. лыжкі цукровай пудр2 ч. лыжкі цукровай пудры
  • 5 шклянкі смятаны5 шклянкі смятаны.

Рацэпт

6 шт. морквы, 60 г разынак, 4 ч. лыжкі цукру, 2,5 лыжкі алею, 2 ч. лыжкі цукровай пудры, 0,5 шклянкі смятаны.

Прыгатаваць вадкае прэснае цеста і выпячы з яго блінцы (гл. Блінцы).
Вычышчаную моркву дробна нашаткаваць і тушыць са сметанковым маслам да гатовасці. Змяшаць з перабранымі, прамытымі ў цёплай вадзе, обсушанымі разынкамі і цукрам. На выпечаныя блінцы пакласці фарш, загарнуць іх у выглядзе канвертаў, абсмажыць і паставіць у духоўку на 5-6 хвілін. Гатовыя блінцы пасыпаць цукровай пудрай, асобна падаць смятану.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *