Бліны З Бульбы, Тушаныя З Салам

Інгрыдыенты

  • 0
  • 2 кг бульб2 кг бульбы
  • 2 ст. лыжкі мук2 ст. лыжкі мукі
  • 25 шклянкі сыракваш25 шклянкі сыраквашы
  • 200 г сал200 г сала
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • сода на кончыку нажа
  • соль
  • сала для падмазвання.

Рацэпт

1,2 кг бульбы, 2 ст. лыжкі мукі, 0,25 шклянкі сыраквашы, 200 г сала, 2 цыбуліны, сода на кончыку нажа, соль, сала для падмазвання.
Абабраную бульбу надраць на тарцы, змяшаць з мукой, сыраквашай, соллю і содай і адразу ж выпячы бліны на разагрэтай патэльні, падмазанай кавалачкам сала.
На сале, нарэзаным кубікамі, падсмажыць нашаткаваную цыбулю. Бліны перакласці салам з цыбуляй і паставіць на 10-15 хвілін у духоўку.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *