Боршч з рэпай

500 г ялавічных або цялячых костак, 1 бурак, 4 бульбіны, 2 рэпы, 1 цыбуліна, 1 морква, 3 ст. лыжкі тамата-пюрэ, 20 г свінога сала або маргарыну, 1 ст. лыжка 3% -нага воцату, 2 ст. лыжкі смятаны, спецыі, соль.

У прыгатаваны касцяны булён (гл. “Касцяны булён)”) дадаць нарэзаныя брусочкамі бульбу і рэпу, варыць да напаўгатоўнасці. За 10 хвілін да завяршэння варкі дадаць звараныя і нашаткаваныя саломкай буракі, спасераваныя на свіным сале або маргарыне цыбулю, моркву, тамат-пюрэ, спецыі, соль і варыць пры слабым кіпенні да гатоўнасці.
Пры падачы на ​​стол боршч заправіць смятанай.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *