Бульба, Тушаная З Печанню І Салам

Інгрыдыенты

  • 1 кг бульб1 кг бульбы
  • 300 г печан300 г печані
  • 200 г сал200 г сала
  • 1 ст. лыжка тамату-пюр1 ст. лыжка тамату-пюрэ
  • 4 ст. лыжкі топленага масл4 ст. лыжкі топленага масла
  • 2 моркв2 морквы
  • соль
  • перац
  • лаўровы ліст.

Рацэпт

1 кг бульбы, 300 г печані, 200 г сала, 1 ст. лыжка тамату-пюрэ, 4 ст. лыжкі топленага масла, 2 морквы, соль, перац, лаўровы ліст.
Нарэзаныя скрылькамі бульбу і моркву абсмажыць на масле. Абсмажыць сала, печань, нарэзаныя кубікамі, і нашаткаваную цыбулю. Усё перамяшаць, перакласці ў жароўню, дадаць тамат-пюрэ, соль, перац, лаўровы ліст, уліць невялікую колькасць вады і тушыць на слабым агні да поўнай гатоўнасці бульбы.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *