Бульба фаршыраваная печанню

8-9 бульбін, 1 шклянка смятаннага соуса з цыбуляй, зеляніна, соль. Для фаршу: 200 г печані, 40 г шпіка, 1 цыбуліна, соль.

Бульба адварыць у лупіне, ачысціць, выняць асяродак. Печань нарэзаць тонкімі брусочкамі,  цыбулю – паўколамі, сала – дробнымі кубікамі, усё абсмажыць, пасаліць і начыніць бульбіны. Затым заліць іх сметанным соусам з цыбуляй і тушыць на слабым агні да готоўнасці. Перад падачай на стол бульбу пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай кропу і пятрушкі.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *