Буракі З Часнаком

Інгрыдыенты

  • 5-6 бурако5-6 буракоў
  • 2 галоўкі часнак2 галоўкі часнаку
  • 3-4 ст. лыжкі воцат3-4 ст. лыжкі воцату
  • 3 ст. лыжкі але3 ст. лыжкі алею
  • соль
  • перац.

Рацэпт

5-6 буракоў, 2 галоўкі часнаку, 3-4 ст. лыжкі воцату, 3 ст. лыжкі алею, соль, перац.
Буракі зварыць, ахаладзіць, абабраць, нарэзаць скрылькамі, перасыпаць дробна пасечаным часнаком, соллю, чорным молатым перцам, апырскаць воцатам, дадаць алей, і паставіць на суткі ў халоднае месца для марынавання.
Падаць як салату або ў якасці гарніру.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *