Інгрыдыенты
- 500 г ялавічын500 г ялавічыны
- 1 цыбулін1 цыбуліна
- 1 яйк1 яйка
- 7
- 5 ст. лыжкі топленага масл5 ст. лыжкі топленага масла
- соль
- перац.
Рацэпт
500 г ялавічыны, 1 цыбуліна, 1 яйка, 7,5 ст. лыжкі топленага масла, соль, перац.
Прамытае без плевак мяса прапусціць праз мясарубку з буйной рашоткай, дадаць дробна пасечаную цыбулю, яйка, соль, перац, перамяшаць. Сфармаваць біткі і падсмажыць іх на топленым масле.
Падаць з варанай бульбай і марынаванымі грыбамі.
Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.