Каўбаса 100 г, 2 яблыкі, 1 салёны агурок, 1 цыбуліна, маянэз, гарчыца, соль, перац, раслінны алей, зеляніна пятрушкі.
Каўбасу нарэзаць тонкімі лустачкамі. Дробна парэзаць яблыкі, агуркі, цыбулю. Усе скласці ў посуд, змяшаць з дробна насечанай зелянінай пятрушкі, пасаліць. У маянэз дадаць гарчыцу, чорны перац і заправіць ім вінегрэт. Перакласці ў салатніцу і злёгку паліць раслінным алеем.
Greetings! Very helpful advice within this post! Its the little changes that produce the greatest changes. Thanks for sharing!
When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Cheers!