Вінегрэт “Балгарыя”

Каўбаса 100 г, 2 яблыкі, 1 салёны агурок, 1 цыбуліна,  маянэз, гарчыца, соль, перац, раслінны алей, зеляніна пятрушкі.

Каўбасу нарэзаць тонкімі лустачкамі. Дробна парэзаць яблыкі, агуркі, цыбулю. Усе скласці ў посуд, змяшаць з дробна насечанай зелянінай пятрушкі, пасаліць. У маянэз дадаць гарчыцу, чорны перац і заправіць ім вінегрэт. Перакласці ў салатніцу і злёгку паліць раслінным алеем.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *