Грачанікі з цыбуляй

2 шклянкі грачанай мукі, 2 яйкі, 0,75 шклянкі вады ці малака, 500 г зялёнай цыбулі, 4 ст. лыжкі сметанковага масла, соль.
З грачанай мукі прыгатаваць густое цеста з даданнем яек і малака.
Цеста раскачаць таўшчынёй 0,2 см, выразаць вялікія кружкі, вышмараваць краі ўзбітым яйкам, пакласці зверху пасераваную зялёную цыбулю, краі злучыць і зашчыпаць.
Грачанікі адварыць у падсоленай вадзе і падаць з маслам, пераклаўшы іх пасераванай зялёнай цыбуляй.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *