Грыбы З Яйкамі

Інгрыдыенты

  • 500 г свежых грыбо500 г свежых грыбоў
  • 2 яйк2 яйкі
  • 100 г сметанковага масла або здор100 г сметанковага масла або здору
  • соль.

Рацэпт

500 г свежых грыбоў, 2 яйкі, 100 г сметанковага масла або здору, соль.
Перабраныя і прамытыя грыбы парэзаць, пакласці на патэльню. Калі выпарыцца вадкасць, дадаць масла або здор і смажыць да гатоўнасці. У канцы смажання ўбіць яйкі, перамяшаць, паставіць яшчэ на 10 хвілін у нагрэтую духоўку.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *