Грыбы Свежыя, Смажаныя Па-Сялянску

Інгрыдыенты

  • 500 г свежых грыбо500 г свежых грыбоў
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 2 бульбін2 бульбіны
  • 2-3 ст. лыжкі смятан2-3 ст. лыжкі смятаны
  • 100 г сметанковага масл100 г сметанковага масла
  • соль
  • зелень.

Рацэпт

500 г свежых грыбоў, 2 цыбуліны, 2 бульбіны, 2-3 ст. лыжкі смятаны, 100 г сметанковага масла, соль, зелень.
Грыбы ачысціць, абліць кіпенем, прамыць, нарэзаць, выкласці на патэльню. Калі з грыбоў выпарыцца амаль ўся вадкасць, пакласці масла, дробна пакрышаную цыбулю і нарэзаную невялікімі кубікамі бульбу, дадаць соль і смажыць да гатоўнасці бульбы.
Перад падачай на стол пакласці смятану, прагрэць, пасыпаць дробна нарэзанай зеленню пятрушкі і кропу.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *