Драчона Бульбяная (Бабка)

Інгрыдыенты

  • 7
  • 5 кг бульб5 кг бульбы
  • 1 ст. лыжка мук1 ст. лыжка мукі
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 50 г сал50 г сала
  • 2 ст. лыжкі топленага масл2 ст. лыжкі топленага масла
  • соль.

Рацэпт

7,5 кг бульбы, 1 ст. лыжка мукі, 2 цыбуліны, 50 г сала, 2 ст. лыжкі топленага масла, соль.
Бульбу абабраць, надраць на тарцы, дадаць муку, абсмажаную на сале цыбулю, соль, перамяшаць. Бульбяную масу выкласці ў глыбокую патэльню, разраўнаваць, апырскаць маслам і запячы ў духоўцы.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *