Запяканка З Бульбы І Яек

Інгрыдыенты

  • 800 г бульб800 г бульбы
  • 4 яйк4 яйкі
  • 50 г сыр50 г сыру
  • 0
  • 25 шклянкі малак25 шклянкі малака
  • 60 г тлушч60 г тлушчу
  • соль
  • перац
  • зелень.

Рацэпт

800 г бульбы, 4 яйкі, 50 г сыру, 0,25 шклянкі малака, 60 г тлушчу, соль, перац, зелень.
Бульбу зварыць, абабраць, парэзаць кружкамі, абсмажыць на тлушчы, выкласці на патэльню, змазаную тлушчам. Змяшаць яйкі, малако, змельчаны на тарцы сыр, соль, перац, пасечаную зелень пятрушкі або кропу, заліць бульбу і паставіць у духоўку на 7-10 хвілін.
Падаць са свежымі агуркамі або памідорамі.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *