Камы Па-Магілеўску

Інгрыдыенты

  • 1 кг бульб1 кг бульбы
  • 200 г свінін200 г свініны
  • 100 г сал100 г сала
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 1 яйк1 яйка
  • 0
  • 5 шклянкі малак5 шклянкі малака
  • соль.

Рацэпт

1 кг бульбы, 200 г свініны, 100 г сала, 2 цыбуліны, 1 яйка, 0,5 шклянкі малака, соль.
Бульбу памыць, зварыць, абабраць і патаўчы (раней таўклі ў ступцы). Абсмажыць на сале мяса, нарэзанае маленькімі кавалачкамі, нашаткаваную цыбулю змяшаць з бульбай, пасаліць, уліць гарачае малако, перамяшаць.
Выкласці на патэльню, разраўнаваць, змазаць яйкам і запячы ў духоўцы.
Падаць з малаком, кіслай капустай ці салёнымі агуркамі.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *