Інгрыдыенты
- 700 г карп700 г карпа
- 1-2 цыбулін1-2 цыбуліны
- 0
- 5 шклянкі маянэз5 шклянкі маянэзу
- соль
- перац.
Рацэпт
700 г карпа, 1-2 цыбуліны, 0,5 шклянкі маянэзу, соль, перац.
Падрыхтаваную рыбу нарэзаць кавалкамі, пасаліць, паперчыць, выкласці на патэльню, паміж кавалкамі рыбы пакласці цыбулю, нарэзаную кружкамі. Рыбу і цыбулю густа абмазаць маянэзам і запякаць у гарачай духоўцы 20-30 хвілін.
Запячы з маянэзам можна і іншую рыбу.
Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.