Карп, Запечаны З Маянэзам

Інгрыдыенты

  • 700 г карп700 г карпа
  • 1-2 цыбулін1-2 цыбуліны
  • 0
  • 5 шклянкі маянэз5 шклянкі маянэзу
  • соль
  • перац.

Рацэпт

700 г карпа, 1-2 цыбуліны, 0,5 шклянкі маянэзу, соль, перац.
Падрыхтаваную рыбу нарэзаць кавалкамі, пасаліць, паперчыць, выкласці на патэльню, паміж кавалкамі рыбы пакласці цыбулю, нарэзаную кружкамі. Рыбу і цыбулю густа абмазаць маянэзам і запякаць у гарачай духоўцы 20-30 хвілін.
Запячы з маянэзам можна і іншую рыбу.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *