Катлеты З Часнаком

Інгрыдыенты

  • 300 г ялавічын300 г ялавічыны
  • 100 г свінін100 г свініны
  • 70 г белага хлеб70 г белага хлеба
  • 2 ст. лыжкі тлушч2 ст. лыжкі тлушчу
  • 3 ст. лыжкі паніровачных сухаро3 ст. лыжкі паніровачных сухароў
  • 4 зубкі часнак4 зубкі часнаку
  • соль.

Рацэпт

300 г ялавічыны, 100 г свініны, 70 г белага хлеба, 2 ст. лыжкі тлушчу, 3 ст. лыжкі паніровачных сухароў, 4 зубкі часнаку, соль.
Падрыхтаванае мяса разам з замочаным у вадзе або малацэ і адціснутым чэрствым белым хлебам прапусціць праз мясарубку, дадаць дробна пасечаны часнок, соль, старанна перамяшаць. Сфармаваць катлеты, укачаць іх у сухары і падсмажыць на разагрэтым тлушчы.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *