Качка З Грыбамі

Інгрыдыенты

  • 1 качк1 качка
  • 300 г свежых грыбо300 г свежых грыбоў
  • 1 цыбулін1 цыбуліна
  • 0
  • 5 шклянкі смятан5 шклянкі смятаны
  • 1 яйк1 яйка
  • 1 ст. лыжка тлушч1 ст. лыжка тлушчу
  • соль
  • перац.

Рацэпт

1 качка (1,5 кг), 300 г свежых грыбоў, 1 цыбуліна, 0,5 шклянкі смятаны, 1 яйка, 1 ст. лыжка тлушчу, соль, перац.
Падрыхтаваную тушку качкі нацерці соллю. Перабраныя і старанна прамытыя грыбы адварыць, дробна парэзаць і абсмажыць разам з пакрышанай цыбуляй. Дадаць яйка, соль, перац, перамяшаць. Гэтым фаршам начыніць качку, разрэз зашыць і смажыць у духоўцы 1-1,5 гадзіны.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *