Каша Бульбяная З Салам

Інгрыдыенты

  • 1 кг бульб1 кг бульбы
  • 80-100 г салёнага сал80-100 г салёнага сала
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • соль.

Рацэпт

1 кг бульбы, 80-100 г салёнага сала, 2 цыбуліны, соль.
Абабраную бульбу зварыць у падсоленай вадзе, трошкі падсушыць і патаўчы. Сала нарэзаць дробнымі кубікамі, цыбулю нашаткаваць, падсмажыць на сале, перамяшаць з тоўчанай бульбай.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *