Каша Па-Віцебску

Інгрыдыенты

  • 1 шклянка ячных кру1 шклянка ячных круп
  • 6 бульбі6 бульбін
  • 1 шклянка малак1 шклянка малака
  • 2 ст. лыжкі сметанковага масл2 ст. лыжкі сметанковага масла
  • соль.

Рацэпт

1 шклянка ячных круп, 6 бульбін, 1 шклянка малака, 2 ст. лыжкі сметанковага масла, соль.
Абабраную бульбу зварыць у падсоленай вадзе, патаўчы, развесці гарачым малаком. Дадаць звараныя ячныя крупы, перамяшаць і паставіць у духоўку на 30-40 хвілін.
Гатовую кашу паліць распушчаным маслам.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *