Каўбаса З Печані

Інгрыдыенты

  • 600 г печан600 г печані
  • 100 г сал100 г сала
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 25 см свіной кішк25 см свіной кішкі
  • 1 ст. лыжка тлушч1 ст. лыжка тлушчу
  • соль.

Рацэпт

600 г печані, 100 г сала, 2 цыбуліны, 25 см свіной кішкі, 1 ст. лыжка тлушчу, соль.
Падрыхтаваную печань і сала нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць пакрышаную цыбулю, соль, перамяшаць. Гэтым фаршам напоўніць старанна прамытую кішку. Каўбасу адварыць, а затым абсмажыць на тлушчы.
Падаць з варанай бульбай і салёнымі агуркамі.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *