Каўбаса Ў Цесце

Інгрыдыенты

  • 500 г варанай каўбас500 г варанай каўбасы
  • 2 яйк2 яйкі
  • 150 г мук150 г мукі
  • 0
  • 75 шклянкі малак75 шклянкі малака
  • алей для смажання
  • соль.

Рацэпт

500 г варанай каўбасы, 2 яйкі, 150 г мукі, 0,75 шклянкі малака, алей для смажання, соль.
Муку, жаўткі размяшаць з малаком, дадаць соль і ўзбітыя бялкі. Каўбасу нарэзаць кружкамі таўшчынёй 1 см. Кружкі апускаць у цеста і смажыць з абодвух бакоў на алеі.
Падаць з салатам з агародніны або таматным соўсам.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *