Каўбаскі Па-Магілеўску

Інгрыдыенты

  • 200 г свінога фарш200 г свінога фаршу
  • 300 г ялавічнага фарш300 г ялавічнага фаршу
  • 1 яйк1 яйка
  • 0
  • 5 галоўкі часнак5 галоўкі часнаку
  • 1 ст. лыжка мук1 ст. лыжка мукі
  • 1 ст. лыжка здор1 ст. лыжка здору
  • соль
  • перац.

Рацэпт

200 г свінога фаршу, 300 г ялавічнага фаршу, 1 яйка, 0,5 галоўкі часнаку, 1 ст. лыжка мукі, 1 ст. лыжка здору, соль, перац.
У мясны фарш дадаць яйка, дробна пасечаны часнок, соль, перац, уліць некалькі лыжак вады, усё добра перамяшаць. З атрыманай масы сфармаваць невялікія каўбаскі, абсыпаць іх мукой, выкласці на змазаную здорам патэльню і запячы ў духоўцы.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *