Манная каша з морквай

0,75 шклянкі манных круп, 3,5 шклянкі малака, 3 морквы, 1 ст. лыжка цукру, 2 ст. лыжкі сметанковага масла, соль.

Вычышчаную моркву нацерці на тарцы з дробнымі адтулінамі. У посуд пакласці частка масла, падрыхтаваную моркву, цукар, соль і паставіць тушыць на слабым агні. Затым дадаць гарачае малако, астатнюю частку масла, давесці да кіпення і засыпаць манныя крупы, праварыць да загусцення і паставіць у духоўку на 10-15 хвілін.
Падаць у гарачым выглядзе са сметанковым маслам.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *