Мяса Па-Асенняму

Інгрыдыенты

  • 500 г ялавічын500 г ялавічыны
  • 2 ст. лыжкі здор2 ст. лыжкі здору
  • 2-3 яблык2-3 яблыкі
  • 1 цыбулін1 цыбуліна
  • 1 моркв1 морква
  • соль
  • перац.

Рацэпт

500 г ялавічыны (мякаць), 2 ст. лыжкі здору, 2-3 яблыкі, 1 цыбуліна, 1 морква, соль, перац.
Падрыхтаванае мяса нарэзаць невялікімі кавалкамі, скласці ў жароўню, перакладаючы скрылькамі яблыкаў, падсмажанымі цыбуляй і морквай. Дадаць соль, перац, уліць булён або ваду і тушыць да гатоўнасці.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *