Печань Смажаная З Цыбуляй

Інгрыдыенты

  • 500 г ялавічнай печан500 г ялавічнай печані
  • 4-5 цыбулі4-5 цыбулін
  • 3 ст. лыжкі мук3 ст. лыжкі мукі
  • 3 ст. лыжкі топленага сал3 ст. лыжкі топленага сала
  • соль.

Рацэпт

500 г ялавічнай печані, 4-5 цыбулін, 3 ст. лыжкі мукі, 3 ст. лыжкі топленага сала, соль.
Печань прамыць, зняць плеўку, выразаць жоўцевыя пратокі. Нарэзаць плоскімі кавалкамі, укачаць іх у муку і падсмажыць. Цыбулю нарэзаць кружкамі, абсыпаць мукой і таксама абсмажыць з абодвух бакоў.
Падаючы на стол, на кавалкі печані пакласці кружкі цыбулі.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *