Інгрыдыенты
- 600 г печан600 г печані
- 50 г тлушч50 г тлушчу
- 1 ст. лыжка мук1 ст. лыжка мукі
- 3 моркв3 морквы
- 3-4 цыбулін3-4 цыбуліны
- 0
- 5 шклянкі смятан5 шклянкі смятаны
- соль
- зелень.
Рацэпт
600 г печані, 50 г тлушчу, 1 ст. лыжка мукі, 3 морквы, 3-4 цыбуліны, 0,5 шклянкі смятаны, соль, зелень.
Печань старанна прамыць, зняць плеўку, нарэзаць плоскімі кавалкамі, укачаць у муку і злёгку абсмажыць. Перакласці ў рондаль, дадаць нарэзаныя скрылькамі бульбу і моркву, соль, уліць смятану і тушыць у нагрэтай духоўцы да гатоўнасці агародніны.
Падаць на стол, пасыпаўшы змельчанай зеленню кропу або пятрушкі.
Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.