Рыба Ў Таматным Марынадзе

Інгрыдыенты

  • 800 г рыб800 г рыбы
  • 2 ст. лыжкі мук2 ст. лыжкі мукі
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 2 моркв2 морквы
  • 2 ст. лыжкі тамату-пюр2 ст. лыжкі тамату-пюрэ
  • 0
  • 5 шклянкі але5 шклянкі алею
  • соль
  • перац
  • лаўровы ліст.

Рацэпт

800 г рыбы (любой), 2 ст. лыжкі мукі, 2 цыбуліны, 2 морквы, 2 ст. лыжкі тамату-пюрэ, 0,5 шклянкі алею, соль, перац, лаўровы ліст.
Ачышчаную і прамытую рыбу нарэзаць кавалкамі, пасыпаць соллю, перцам, укачаць у муку, абсмажыць на алеі з абодвух бакоў.
Цыбулю дробна нарэзаць, моркву змяльчыць на буйной тарцы, разам абсмажыць на алеі, дадаць тамат-пюрэ, соль, перац, лаўровы ліст, уліць трошкі вады і тушыць 5-6 хвілін. Пакласці ў марынад кавалкі смажанай рыбы і добра прагрэць.
Рыбу ў таматным марынадзе можна падаць як у гарачым, так і ў халодным выглядзе.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *