Салата брэсцкая

Мяса смажанае або адварное 250 г, бульба 3 шт., 2 агуркі, 2 памідоры, 2 яйкі, 1-2 яблыкі, 1 селядзец.

Для падліўкі: 150 г смятаны, 1 ст. лыжка хрэна, 1 ч. лыжка гарчыцы, 2 ст. лыжкі воцату, зеляніна кропу.

Адварыць бульбу і нарэзаць кубікамі, яблыкі ачысціць ад лупіны і выдаліць асяродак. Мяса адварыць або падсмажыць да гатоўнасці. Яблыкі, салёныя агуркі, мяса, селядзец вычышчы ад костак, нарэзаць палоскамі і змяшаць з бульбай. З смятаны, воцату, хрэнуа, гарчыцы, дробна нарэзанай зеляніны прыгатаваць соус і заліць ім салату. Упрыгожыць памідорамі, агуркамі і яйкамі, зваранымі ўкрутую.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *