Салата “Журавінка”

На 1 кг салаты – 200 г ялавічыны, 6 марынаваных агуркоў, 8 цыбулін, 10 шт. белых грыбоў, 6 ст.ложек расліннага алею. Зеляніна, соль па гусце.
Адварныя ялавічыну, грыбы, цыбулю, агуркі нарэзаць соломкой. Злучыць цыбулю і агуркі, дадаць 1 ст.ложку расліннага алею і 4 ст. лыжкі агурочнага марынаду, змяшаць і пакінуць на гадзіну. Затым дадаць ялавічыну, грыбы, 2 ст. лыжкі грыбнага адвара, пакінуты раслінны алей, пасаліць (калі трэба), змяшаць і паставіць на 1 гадзіну ў халадзільнік. Перад падачай на стол пасыпаць зелянінай.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *