Салата Закусачная

Інгрыдыенты

  • 1 рэдзьк1 рэдзька
  • 1 свежы агуро1 свежы агурок
  • 0
  • 5 шклянкі зялёнай цыбул5 шклянкі зялёнай цыбулі
  • 5 шклянкі смятан5 шклянкі смятаны
  • соль.

Рацэпт

1 рэдзька, 1 свежы агурок, 0,5 шклянкі зялёнай цыбулі, 0,5 шклянкі смятаны, соль.
Ачышчаную рэдзьку змяльчыць на буйной тарцы, трошкі пасаліць. Свежы агурок нашаткаваць, змяшаць з рэдзькай і дробна парэзанай зялёнай цыбуляй.
Перад падачай на стол паліць смятанай.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *