Салата З Бульбы І Салёных Агуркоў

Інгрыдыенты

  • 500 г бульб500 г бульбы
  • 300 г салёных агурко300 г салёных агуркоў
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 0
  • 5 шклянкі але5 шклянкі алею
  • 1 яйк1 яйка
  • соль
  • перац
  • зелень.

Рацэпт

500 г бульбы, 300 г салёных агуркоў, 2 цыбуліны, 0,5 шклянкі алею, 1 яйка, соль, перац, зелень.
Бульбу абабраць, зварыць у падсоленай вадзе, абсушыць, змяшаць з нашаткаванай цыбуляй, уліць алей і патаўчы да ўтварэння аднароднай масы. Дадаць парэзаныя дробнымі кубікамі салёныя агуркі, молаты чорны перац, перамяшаць.
Атрыманую масу абсыпаць дробна пасечаным крутым яйкам, змельчанай зеленню пятрушкі і кропу.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *