Салата З Кіслай Капусты З Буракамі

Інгрыдыенты

  • 250 г кіслай капуст250 г кіслай капусты
  • 150 г бурако150 г буракоў
  • 0
  • 5 цыбулін5 цыбуліны
  • 1 ст. лыжка алею1 ст. лыжка алею.

Рацэпт

250 г кіслай капусты, 150 г буракоў, 0,5 цыбуліны, 1 ст. лыжка алею.
Кіслую капусту перабраць, вялікія кавалкі змяльчыць (калі вельмі кіслая, прамыць). Дадаць нарэзаныя саломкай вараныя буракі і нашаткаваную цыбулю. Заправіць алеем.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *