Салата З Морквы

Інгрыдыенты

  • 4-5 морква4-5 моркваў
  • 3-4 зубкі часнак3-4 зубкі часнаку
  • 150 г маянэзу або смятан150 г маянэзу або смятаны
  • соль
  • перац.

Рацэпт

4-5 моркваў, 3-4 зубкі часнаку, 150 г маянэзу або смятаны, соль, перац.
Аскрэбаную моркву змяльчыць на буйной тарцы, пасаліць, пасыпаць чорным молатым перцам, дадаць расцёрты часнок, заправіць маянэзам або смятанай.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *