Салата з шампіньёнаў

400 г шампіньёнаў, 1 цыбуліна, 1 – 2 яйкі, 1 ст. лыжка расліннага алею, 0,5 ч. лыжкі 2% -нага раствора цытрынавай кіслаты, соль.

У шампіньёнаў ачысціць ножкі, зняць са капялюшыкаў тонкую плёнку. Грыбы прамыць, заліць гарачай вадой, дадаўшы разведзеную цытрынавую кіслату, і варыць да гатоўнасці.
Рэпчатую цыбулю і звараныя шампіньёны нарэзаць паўколамі, заправіць раслінным алеем, соллю, перцам. Падрыхтаваную масу пакласці горкай у салатнік, упрыгожыць долькамі яек.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *