Салата «Хвілінка»

Інгрыдыенты

  • 2 бурак2 буракі
  • 1 цыбулін1 цыбуліна
  • 2 салёныя агурк2 салёныя агуркі
  • 0
  • 5 шклянкі маянэзу5 шклянкі маянэзу.

Рацэпт

2 буракі, 1 цыбуліна, 2 салёныя агуркі, 0,5 шклянкі маянэзу.
Буракі зварыць, абабраць, нарэзаць саломкай. Гэтак жа нарэзаць агуркі, а цыбулю – паўкольцамі. Усё перамяшаць, заправіць маянэзам.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *