Інгрыдыенты
- 1 кг бульб1 кг бульбы
- 4-5 ст. лыжак мук4-5 ст. лыжак мукі
- 2 яйк2 яйкі
- 200 г твараг200 г тварагу
- 150 г сметанковага масл150 г сметанковага масла
- соль.
Рацэпт
1 кг бульбы, 4-5 ст. лыжак мукі, 2 яйкі, 200 г тварагу, 150 г сметанковага масла, соль.
Бульбу зварыць, абабраць, патаўчы. Дадаць муку, 1 яйка, соль, старанна перамяшаць. Сфармаваць плоскія кружкі, на сярэдзіну пакласці начынку з тварагу, змешанага з яйкам, краі зашчыпаць. Сачні ўкачаць у муку і абсмажыць з абодвух бакоў на масле.
Падаць гарачымі з маслам або смятанай.
Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.