Сачні Беларускія З Тварагом

Інгрыдыенты

  • 1 кг бульб1 кг бульбы
  • 4-5 ст. лыжак мук4-5 ст. лыжак мукі
  • 2 яйк2 яйкі
  • 200 г твараг200 г тварагу
  • 150 г сметанковага масл150 г сметанковага масла
  • соль.

Рацэпт

1 кг бульбы, 4-5 ст. лыжак мукі, 2 яйкі, 200 г тварагу, 150 г сметанковага масла, соль.
Бульбу зварыць, абабраць, патаўчы. Дадаць муку, 1 яйка, соль, старанна перамяшаць. Сфармаваць плоскія кружкі, на сярэдзіну пакласці начынку з тварагу, змешанага з яйкам, краі зашчыпаць. Сачні ўкачаць у муку і абсмажыць з абодвух бакоў на масле.
Падаць гарачымі з маслам або смятанай.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *