Свініна Апетытная

Інгрыдыенты

  • 400 г свінін400 г свініны
  • 4-5 зубкоў часнак4-5 зубкоў часнаку
  • 1 яйк1 яйка
  • 3- 4 ст. лыжкі молатых сухаро3- 4 ст. лыжкі молатых сухароў
  • 4 ст. лыжкі тлушч4 ст. лыжкі тлушчу
  • соль
  • перац.

Рацэпт

400 г свініны, 4-5 зубкоў часнаку, 1 яйка, 3- 4 ст. лыжкі молатых сухароў, 4 ст. лыжкі тлушчу, соль, перац.
Свініну нарэзаць з разліку адзін кавалак на порцыю, адбіць, пасаліць, паперчыць, пасыпаць тоўчаным часнаком, скруціць у выглядзе каўбасак (можна змацаваць завостранай драўлянай палачкай), укачаць у сухары, змачыць сырым яйкам і зноў укачаць у сухары. Абсмажыць у вялікай колькасці тлушчу і паставіць на 10-15 хвілін у духоўку.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *