Свініна «Верашчака»

Інгрыдыенты

  • 500 г свініны з прорасц500 г свініны з прорасцю
  • 1-2 цыбулін1-2 цыбуліны
  • 1 шклянка хлебнага квас1 шклянка хлебнага квасу
  • соль
  • перац
  • лаўровы ліст.

Рацэпт

500 г свініны з прорасцю, 1-2 цыбуліны, 1 шклянка хлебнага квасу, соль, перац, лаўровы ліст.
Свініну нарэзаць, пасаліць, паперчыць, абсмажыць з абодвух бакоў. На сале, якое вытапілася, абсмажыць дробна парэзаную цыбулю. Мяса з цыбуляй перакласці ў сатэйнік, заліць хлебным квасам і патушыць на невялікім агні 10 хвілін.
Падаць з бульбяным пюрэ або блінамі.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *