Свініна, Запечаная Па-Дамашняму

Інгрыдыенты

  • 500 г свінін500 г свініны
  • 1 кг бульб1 кг бульбы
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 1 ст. лыжка маргарын1 ст. лыжка маргарыну
  • 500 г маянэз500 г маянэзу
  • соль
  • перац.

Рацэпт

500 г свініны, 1 кг бульбы, 2 цыбуліны, 1 ст. лыжка маргарыну, 500 г маянэзу, соль, перац.
Свініну нарэзаць невялікімі кавалкамі, пасаліць, паперчыць, пакласці на дно глыбокай патэльні з растопленым маргарынам. Затым – слой цыбулі, нарэзанай кружкамі. Апошні слой – абабраная бульба, таксама нарэзаная кружкамі. Дадаць соль, заліць маянэзам і запякаць ва ўмерана нагрэтай духоўцы каля 1,5 гадзіны.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *