Свініна Па-Менску

Інгрыдыенты

  • 400 г свінін400 г свініны
  • 3 цыбулін3 цыбуліны
  • 1 ст. лыжка здор1 ст. лыжка здору
  • соль
  • перац.

Рацэпт

400 г свініны (кумпяк), 3 цыбуліны, 1 ст. лыжка здору, соль, перац.
Свіны кумпяк нарэзаць упоперак валокнаў, злёгку адбіць, пасаліць, пасыпаць перцам. Абсмажыць з абодвух бакоў да ўтварэння румянай скарынкі. Асобна падсмажыць цыбулю, нарэзаную кружкамі.
Пры падачы на стол паліць свініну сокам, які ўтварыўся пры смажанні, зверху пасыпаць цыбуляй. Падаць з чорным хлебам або з дранікамі. Можна выкарыстаць іншы гарнір.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *