Свініна Струганая

Інгрыдыенты

  • 500 г свінін500 г свініны
  • 2 ст. лыжкі топленага сал2 ст. лыжкі топленага сала
  • 2 цыбулін2 цыбуліны
  • 0
  • 75 шклянкі смятан75 шклянкі смятаны
  • 2 ст. лыжкі тамату-пюр2 ст. лыжкі тамату-пюрэ
  • 1 ст. лыжка мук1 ст. лыжка мукі
  • соль
  • перац.

Рацэпт

500 г свініны, 2 ст. лыжкі топленага сала, 2 цыбуліны, 0,75 шклянкі смятаны, 2 ст. лыжкі тамату-пюрэ, 1 ст. лыжка мукі, соль, перац.
Свініну нарэзаць брусочкамі даўжынёй 3-4 см, пасыпаць соллю, перцам і абсмажыць на добра разагрэтай патэльні, дадаць падсмажаную цыбулю, смятану, змешаную з таматам-пюрэ, і пасераваную муку, разведзеную булёнам або вадой, давесці да кіпення.
Падаць с варанай бульбай.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *