Суп Малочны З Гарбузом

Інгрыдыенты

  • 1
  • 5 л малак5 л малака
  • 500 г ачышчанага гарбуз500 г ачышчанага гарбуза
  • 1 ч. лыжка сметанковага масл1 ч. лыжка сметанковага масла
  • 5 ст. лыжкі манных кру5 ст. лыжкі манных круп
  • соль
  • цукар.

Рацэпт

1,5 л малака, 500 г ачышчанага гарбуза, 1 ч. лыжка сметанковага масла, 1,5 ст. лыжкі манных круп, соль, цукар.
Гарбуз нарэзаць дробнымі кубікамі, патушыць з невялікай колькасцю вады і маслам, працерці праз друшляк. У атрыманую масу ўліць малако, давесці да кіпення, усыпаць манныя крупы, соль, цукар, варыць 7-10 хвілін.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *