Суп Малочны З Грэцкімі Крупамі

Інгрыдыенты

  • 0
  • 5 л малак5 л малака
  • 75 шклянкі грэцкіх кру75 шклянкі грэцкіх круп
  • 1 ч. лыжка сметанковага масл1 ч. лыжка сметанковага масла
  • соль
  • цукар.

Рацэпт

1,5 л малака, 0,75 шклянкі грэцкіх круп, 1 ч. лыжка сметанковага масла, соль, цукар.
У ваду, якая кіпіць, усыпаць перабраныя і прамытыя грэцкія крупы і варыць да напаўгатоўнасці. Уліць малако і гатаваць яшчэ 15 хвілін. Заправіць суп сметанковым маслам, дадаць па смаку соль і цукар.
 

Крыніца: Тамара і Ўладзімір Рэўтовічы. «Пакаштуйце - смачна». Менск: Полымя, 1993.

Пакінуць адказ

Ваш адрас электроннай пошты не будзе апублікаваны. Неабходныя палі пазначаны як *